AMUSEMENTSBEDRIJF JOS HEINEN B.V.

Amusementsbedrijf Jos Heinen B.V. bestaat inmiddels 35 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Het bedrijf is begonnen met de verkoop, verhuur en exploitatie van Seeburg jukeboxen. Deze activiteiten zijn vele jaren de drijfveer van het bedrijf geweest.

Ieder jaar werd vol trots de nieuwe Seeburg jukebox tijdens  de B.B.B. beurs te Valkenburg gepresenteerd aan het (horeca-) publiek. Later toen de jukebox langzaam in de verdrukking kwam werd ingespeeld op een nieuwe trend nl. geluidsinstallaties, hetgeen tot op heden een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is.

Bij Amusementsbedrijf Jos Heinen B.V. is elke ondernemer verzekerd van een goed advies.

Wij weten bij uitstek welke kansspel- of behendigheidsautomaten het best bij een zaak passen. Tevens adviseren wij onze klanten hoe ze op verantwoorde wijze een optimaal rendement kunnen behalen.

Inmiddels is onze jarenlange ervaring in de speelautomatenbranche  een bevestiging voor onze deskundigheid. Ons bedrijf levert vele nieuwe type automaten, welke op de markt verschijnen.

Niet alleen kansspelautomaten worden door ons geleverd, maar ook tafelvoetbalspelen, dartautomaten, biljarts en flipperkasten. Tevens leveren wij de allernieuwste Photoplays.

Naast deze activiteiten zijn wij ook actief op het gebied van professioneel licht en geluid.

Over al onze activiteiten vind u meer informatie op deze website.

Onze eigen servicedienst staat garant voor een snelle, accurate afhandeling van alle voorkomende problemen, 24 uur per dag.