PHOTO PLAY 2000 en PHOTOPLAY MASTERS, de behendigheidsautomaten van het nieuwe millennium.

Een grote bekendheid, en een niet meer weg te denken gezelschapsspel in de horeca is de Photo Play, een spel dat enige jaren geleden geintroduceerd werd in Nederland en sindsdien een constante groei heeft doorgemaakt. Vele duizenden Photo Play's hebben inmiddels hun plaats in de Nederlandse horeca gevonden en meer als tienduizend in Europa.

Achter het idee Photo Play zit een concept dat gebaseerd is op puur en eerlijk amusement, bestaande uit de meest uiteenlopende categorieŽn als kennis, behendigheid, kaarten en foto's. Spelen voor een zeer breed publiek zonder kansspelen, pornografie of geweld. Elke Photo Play herbergt meer dan 20 spelen, alle bedienbaar met het vriendelijke touchscreen.

De klassieke Photo Play 2000, herkenbaar aan zijn bruin houten kabinet, heeft dezelfde spelletjes als de Photo Play Masters, met dit verschil dat de Masters online is en men zodoende toernooien kan spelen met en tegen iedereen in Nederland die met zijn Masters is aangesloten op www.funnet.nl .

Beide soorten Photo Play's worden door ons bedrijf geleverd en voortdurend van nieuwe spellen voorzien. Dit updaten zorgt voor betere opbrengst-resultaten en garandeert succes op de langere termijn.